dinsdag 22 oktober 2013

Ronde 3 in Rhodos

Stefan Kuipers


Oud havenhoofd bij Rhodos stad

Het beloofde scooteravontuur ging helaas niet door. In plaats daarvan hebben we 's ochtends met het hele team de bus gepakt naar het centrum van Rhodos stad. Na wat rondjes lopen hebben we uiteindelijk toch nog wat leuke plekjes gezien. Het centrum is op sommige plekken mooi en idyllisch, maar op andere plekken ook extreem toeristisch, dat kan gek genoeg per straatje verschillen. Rond het middaguur hebben we de bus terug gepakt, nog even geluncht en voorbereid en vervolgens richting de speelzaal.

Op papier waren onze tegenstanders weliswaar sterker, maar toch hadden we alle vertrouwen in een stunt. Helaas liep het op alle borden volledig mis. Martin van Dommelen wist met zijn spectaculaire remise de eer te redden en is daarmee ook ongedeeld topscorer van het team met 1,5 uit 3. Na onze 6-0 nederlaag in ronde 1 dus nu een 5,5-0,5 nederlaag, geen al te beste score tegen de sterkere teams. Morgen spelen we tegen het Deense team Jetsmark, dat als 23e op de plaatsingslijst staat. Op de eerste drie borden moeten we de punten pakken, maar ook de onderste drie borden van ons team hebben laten zien dat ze punten kunnen pakken tegen sterkere spelers. We verwachten dus een spannende pot met uiteindelijk de overwinning!



Vanavond zijn we nog richting de Sports Bar gegaan om te kijken naar Champions League voetbal. In een afgeladen bar werden alle CL-wedstrijden uitgezonden en was het een enorm gezellige bende. Met het resultaat van Celtic-Ajax was ik helaas wat minder blij, maar al met al was het een gezellige avond.

Programma voor morgenochtend is waarschijnlijk even het zwembad testen, dan een beetje voorbereiden en 's middags de sterren van de hemel spelen. Wordt vervolgd...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten